Home       Contact

Site-ul depomures.ro
Acesta este primul site al societatii noastre. A fost lansat in aceasta varianta la data de 1 noiembrie 2004 si are ca scop deservirea cu informatii a celor interesati.


Program de conformitate


Despre depozitul Targu-Mures


Date zilnice despre inmagazinare


Ciclul de inmagazinare 2014/2015


Ciclul de inmagazinare 2015/2016


Ciclul de inmagazinare 2016/2017


Ciclul de inmagazinare 2017/2018


Ciclul de inmagazinare 2018/2019


Informatii de interes public

      
   
   
   
   
    
 
Cauta pe site
 
Autentificare membrii

Grupul ENGIE

Grupul ENGIE

Grupul ENGIE in România

DEPOMURES

Management

Valori

Etica noastră

Grupul GDF SUEZ la nivel mondial şi-a schimbat numele de marcă si denumirea socială în ENGIE. Această schimbare de nume susţine repoziţionarea companiei ca răspuns la multiplele provocări pe care le presupune contextul actual foarte dinamic. Astfel, pe deplin responsabil faţă de tendinţele actuale care caracterizeză domeniul energiei – dezvoltarea energiilor nepoluante, reducerea consumului energetic ca urmare a implementării unor măsuri de eficienţă energetică şi digitalizarea informaţiei – Grupul ENGIE îşi fixează drept ambiţie aceea de a fi lider al acestei etape de tranziţie energetică.

Unul dintre primii actori energetici la nivel mondial, ENGIE îsi fondează strategia pe o creştere responsabilă a activităţilor sale, în măsură să răspundă provocărilor majore din domeniile energiei şi mediului, respectiv: asigurarea necesarului de energie, garantarea siguranţei în aprovizionare, combaterea schimbărilor climatice şi optimizarea utilizării resurselor.

Grupul propune soluţii performante şi inovatoare persoanelor fizice, juridice şi colectivităţilor beneficiind de un portofoliu de aprovizionare cu gaze diversificat, de un parc de producţie de electricitate flexibil şi cu emisii reduse de CO2 şi de o expertiză unică în trei sectoare cheie: electricitate, gaze naturale şi servicii energetice.

Cifre cheie Grupul ENGIE

  • 154.950 angajaţi la nivel internaţional;
  • 69, 9 miliarde euro cifră afaceri în 2015

Cotat la Bursele din Bruxelles, Luxembourg şi Paris, ENGIE este reprezentat de cei mai importanţi indici internaţionali: CAC 40, BEL 20, DJ Stoxx 50, DJ Euro Stoxx 50, Euronext 100, FTSE Eurotop 100, MSCI Europe, DJSI World, DJSI Europe, ASPI Eurozone şi ECPI Ethical Index EMU.