Home       Contact

Site-ul depomures.ro
Acesta este primul site al societatii noastre. A fost lansat in aceasta varianta la data de 1 noiembrie 2004 si are ca scop deservirea cu informatii a celor interesati.


Program de conformitate


Despre depozitul Targu-Mures


Date zilnice inmagazinare


Ciclul de inmagazinare 2019/2020


Ciclul de inmagazinare 2020/2021


Informatii de interes public


Avize de amplasament

      
   
   
   
   
    
 
Cauta pe site
 
Autentificare membrii

Proiecte de Interes Comun

Proiectul Depomureș privind dezvoltarea depozitului de înmagazinare subterană a gazelor naturale Târgu-Mureș, pe lista Proiectelor de Interes Comun la nivel european.

În octombrie 2013, proiectul Depomureș privind depozitul de înmagazinare subterană a gazelor naturale Târgu-Mureș, a fost declarat Proiect de Interes Comun (PCI, Projects of Common Interest) de către Comisia Europeană, alături de alte proiecte-cheie de infrastructuri energetice la nivelul Uniunii Europene.

Statutul proiectului Depomureş de PCI a fost reconfirmat prin menținerea acestuia şi pe următoarele liste adoptate de către Comisia Europeană, inclusiv pe cea mai recentă, emisă în 2018, ceea ce dovedește și întărește importanța strategică a acestuia nu doar la nivel național, ci și la nivel european.

Proiectul propus constă în retehnologizarea şi dezvoltarea depozitului operat de compania noastră.

Deschide aicipentru a afla mai multe informaţii despre obiectivele proiectului, etapele de implementare, etc.


Surse suplimentare de informare

Site-ul oficial al Comisiei Europene

Manualul privind procedura de autorizare aplicabil Proiectelor de Interes Comun, elaborat în conformitate cu Regulamentul UE nr. 347 / 2013, supus consultării publice de către Autoritatea Competentă pentru Proiecte de Interes Comun.