Home       Contact

Site-ul depomures.ro
Acesta este primul site al societatii noastre. A fost lansat in aceasta varianta la data de 1 noiembrie 2004 si are ca scop deservirea cu informatii a celor interesati.


Program de conformitate


Despre depozitul Targu-Mures


Date zilnice inmagazinare


Ciclul de inmagazinare 2019/2020


Ciclul de inmagazinare 2020/2021


Ciclul de inmagazinare 2021/2022


Ciclul de inmagazinare 2022/2023


Informatii de interes public


Avize de amplasament

      
   
   
   
   
    
 
Cauta pe site
 
Autentificare membrii

Anunturi:

Anunt public privind decizia etapei de incadrare - colector.pdf

Anunt public privind decizia etapei de incadrare.pdf

Anunt public privind depunere solicitare emitere acord de mediu.pdf

ANUNȚ INFORMARE

Subscrisa DEPOMURES S.A., societate de naţionalitate română, cu sediul social în municipiul Târgu Mureş, str. Tamás Ernö nr.1, judeţul Mureş, înmatriculată la ONRC de pe lângă Tribunalul Mureş sub nr. J26/585/2002, CUI RO14774109, iniţiatorul proiectului de interes comun în domeniul gazelor naturale „Construire colector nou transport gaze între staţia de comprimare Mureş şi panoul de măsură Grup 12 Târgu Mureş şi lucrări de modernizare”, în conformitate cu art. 9 alin. 4 din Legea 185 / 2016 privind unele măsuri necesare pentru implementarea proiectelor de importanță națională în domeniul gazelor naturale, aduce la cunoştinţa publică următoarele:

  • Planul cuprinzând amplasamentul lucrării, zonele de protecţie / siguranţă şi culoarul de lucru, însoţit de Procesul-verbal de recepţie de către OCPI; lucrarea este amplasată pe terenul proprietatea Primăriei Municipiului Târgu Mureş, conform TP 10317 / 2002 emis de Comisia Judeţeană Pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Asupra Terenurilor – judeţul Mureş.
  • Extras din sinteza raportului de evaluare întocmit de evaluator autorizat privind modul de calcul a indemnizaţiilor cuvenite în schimbul limitării folosinței imobilelor; informaţii suplimentare privind modul de calcul a indemnizaţiilor pot fi solicitate la sediul DEPOMURES S.A., str. Tamás Ernö nr. 1, de luni până vineri, între orele 8:30-16:30.